Demo Maak een afspraak

CREËER NIEUWE BEDRIJFSOPPORTUNITEITEN MET DE COLORANINO®

Maak het verschil

Wie zich vandaag de dag wil onderscheiden van de concurrentie, moet gebruik maken van innovatieve marketingtools. Daarbij zijn personalisatie en beleving twee centrale pijlers. De hedendaagse consument verwacht dat je hem of haar persoonlijk aanspreekt en een totaalervaring aanbiedt. En net dát kun je realiseren met de Coloranino® van Colorato®.

Persoonlijker kan niet

De mogelijkheden van deze koffieprinter zijn eindeloos. Dankzij de gepatenteerde druktechnologie kan elk gewenst(e) patroon, tekst of afbeelding op drankjes of andere voedingsmiddelen geprint worden. Laat gasten en/of klanten hun drankje personaliseren of maak indruk door uw bedrijfslogo te bedrukken op een heerlijk kopje koffie. Zo tilt u de ervaring van uw klanten en gasten naar een hoger niveau en maakt u elke ontmoeting net dat tikkeltje specialer.

Maak het nog interactiever met de Coloranino® Selfie-cam. Zoals de naam al verklapt, is het met deze cam mogelijk om selfies te printen. In een mum van tijd kunnen selfies afgedrukt worden op het gewenste drankje of hapje. Een app en smartphone zijn zelfs geen must. Verrassing bij de ontvanger verzekerd!

Verhoog het aantal klanten en bereik meer succes

Deze unieke service die u biedt, zal uiteraard zich verspreiden als een lopend vuurtje. Op die manier trekt u meer klanten naar uw koffiehuis, bistro of restaurant. Want geef toe, wie wil nou niet een gepersonaliseerde latte?

Interesse?

Charcoal Cooking is momenteel exclusief verdeler van de Coloranino®-koffieprinter. Wilt u de Coloranino® ook graag integreren in uw bedrijf? Neem contact met ons op of lees nog meer informatie over deze innovatieve koffieprinter.

Deel dit artikel

Waarom kiezen voor Charcoal Cooking?

Ervaren verdeler

Bij Charcoal Cooking vindt u de perfecte grill- en rijpingsapparatuur op maat van uw behoeften. Wij verdelen Josper, Dry Ager® en Cook in Wood in de Benelux.

over charcoal cooking

Een uitstekende dienst na verkoop

Ook na uw aankoop helpen we u graag snel en efficiënt verder. Probleem met uw toestel, vragen over garantie? Onze uitstekende dienst na verkoop vindt altijd een oplossing.

contacteer dienst na verkoop

Eigen belevingscentrum

Charcoal Cooking heeft een eigen Cooking Center. In deze ruimte geven inhouse-chefs demo's met onze producten.

belevingscentrum

Gratis levering

Geen extra administratiekosten voor de levering, een minimale leveringstermijn en geleverd door eigen mensen.

bekijk de leveringsvoorwaarden

Ontdek de meerwaarde van onze grill ovens,
Rijpingskasten en BBQ accessoires voor uw zaak

Maak een afspraak