Demo Maak een afspraak

Met Josper ovens kan je meer dan grillen alleen

Bent u reeds bekend met Josper? Maak kennis met een indoor barbecue, die dé combinatie is tussen grill en oven in één apparaat. Een gesloten oven op houtskool, om in te grillen of barbecueën.

Energiezuinig

De Josper komt uit Spanje en is voornamelijk bestemd voor de horecasector. De grilloven verbruikt minder dan een gewone oven en vooral, de smaak en het aroma zijn beter dan bij een gewone barbecue. In een Josper oven kunt u zowel vlees, vis als groenten grillen. En met het keukengerei van Josper bereidt u ze in een handomdraai.

Hoge temperaturen

Er zijn geen vlammen, waardoor het voedsel nooit uitgedroogd, noch aangebrand is. De hoge werktemperatuur maakt het geschikt voor zowel grillen als roosteren. Daarnaast voorkomt het dat het gaat koken. Door de combinatie ovengrill worden de ingrediënten tegelijkertijd dichtgeschroeid, gerookt en geroosterd.

Betere hygiëne

Een Josper-grilloven is zeer hygiënisch aangezien de as in een bak in een gesloten ruimte aan de binnenkant verzameld wordt. Een apart reservoir vangt het vet op. De grilloven reinigen is ook heel eenvoudig en duurt slechts 15 minuten per week.

Houtskool

In combinatie met de Josper-houtskolen bekomt u een uniek resultaat. Een ouderwetse BBQ-smaak, een perfecte textuur en een heerlijke malsheid. De houtskool van Josper geeft veel warmte en heeft een lange brandduur. Bovendien heeft u 40% minder verbruik van houtskool dan bij een open barbecue.

Charcoal Cooking is ervaren verdeler van de Josper-producten.

Deel dit artikel

Waarom kiezen voor Charcoal Cooking?

Ervaren verdeler

Bij Charcoal Cooking vindt u de perfecte grill- en rijpingsapparatuur op maat van uw behoeften. Wij verdelen Josper, Dry Ager® en Cook in Wood in de Benelux.

over charcoal cooking

Een uitstekende dienst na verkoop

Ook na uw aankoop helpen we u graag snel en efficiënt verder. Probleem met uw toestel, vragen over garantie? Onze uitstekende dienst na verkoop vindt altijd een oplossing.

contacteer dienst na verkoop

Eigen belevingscentrum

Charcoal Cooking heeft een eigen Cooking Center. In deze ruimte geven inhouse-chefs demo's met onze producten.

belevingscentrum

Gratis levering

Geen extra administratiekosten voor de levering, een minimale leveringstermijn en geleverd door eigen mensen.

bekijk de leveringsvoorwaarden

Ontdek de meerwaarde van onze grill ovens,
Rijpingskasten en BBQ accessoires voor uw zaak

Maak een afspraak