Demo Maak een afspraak

Over Colorato

Koffieprinter van Duitse makelij

De Coloranino®-koffieprinter is een ontwikkeling van Colorato®, een Duitse start-up met hoofdzetel in Berlijn. In 2016 besloot het team om met de hedendaagse technologie een nieuwe vorm van communicatie te ontwikkelen: de koffieprinter. Sindsdien blijven ze evolueren, zichzelf heruitvinden en gebruiken ze de nieuwste technologieën. Zo wordt elke bedrukking met de Coloranino®-koffieprinter een totaalervaring die mensen verbindt en inspireert.

De patronen worden in Duitsland vervaardigd en bevatten smaakloze kleurstoffen. Elk patroon heeft een capaciteit van ongeveer 800 prints en zijn eenvoudig zelf te vervangen. Het leuke aan de Coloranino®-patronen? Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: donkerbruin, rood, blauw, geel en zwart.

Maak indruk

De gepatenteerde druktechnologie van de Coloranino® kunt u inzetten bij heel wat producten. Printen is mogelijk op bijvoorbeeld alle soorten koffies, bieren, cocktails, desserts en meer. Van bedrijfslogo’s tot eigen gekozen motieven of quotes en zélfs selfies via de Coloranino® Selfie-cam … de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat uw creativiteit, en die van uw gasten, de vrije loop en creëer ongekende gepersonaliseerde ervaringen. Wedden dat uw gasten of klanten u niet snel zullen vergeten? Met dit apparaat kunt u zich onderscheiden van concurrenten en tilt u uw service naar een hoger niveau.

Waarom de Coloranino®?

Deze koffieprinter is niet enkel een knap staaltje technologische innovatie. De Coloranino® heeft nog veel meer voordelen in petto:

✓ Uiterst praktisch dankzij de slanke afmetingen

✓ Eenvoudige bediening via touchscreen

✓ Geoptimaliseerde software om snel te bedienen

✓ Strak en modern design

✓ Volledig onderhoudsvrij

Ready to color up your coffee?

Overtuigd van de meerwaarde van de Coloranino®? Neem snel een kijkje en neem contact met ons op voor uw toestel. Uiteraard staan we ook na verkoop nog altijd voor u klaar om u te helpen of eventuele vragen te beantwoorden.

Ontdek de Coloranino

Ontdek de voordelen van Colorato

Colorato

Waarom kiezen voor Charcoal Cooking?

Ervaren verdeler

Bij Charcoal Cooking vindt u de perfecte grill- en rijpingsapparatuur op maat van uw behoeften. Wij verdelen Josper, Dry Ager® en Cook in Wood in de Benelux.

over charcoal cooking

Een uitstekende dienst na verkoop

Ook na uw aankoop helpen we u graag snel en efficiënt verder. Probleem met uw toestel, vragen over garantie? Onze uitstekende dienst na verkoop vindt altijd een oplossing.

contacteer dienst na verkoop

Eigen belevingscentrum

Charcoal Cooking heeft een eigen Cooking Center. In deze ruimte geven inhouse-chefs demo's met onze producten.

belevingscentrum

Gratis levering

Geen extra administratiekosten voor de levering, een minimale leveringstermijn en geleverd door eigen mensen.

bekijk de leveringsvoorwaarden

Ontdek de meerwaarde van onze grill ovens,
Rijpingskasten en BBQ accessoires voor uw zaak

Maak een afspraak