Demo Maak een afspraak

Over Cook in wood

Wat is Cook in Wood

Roken op de bbq zit in de lift. Met de speciale houtsnippers van Cook in Wood geeft u een heerlijke rooksmaak aan uw gerechten. Dat kan in speciale barbecue smokers, rookovens, grill ovens, houtskoolovens en rookpannen, maar evenwel op een gewone houtskool - of gasbarbecue. Whiskey, rode wijn, sherry ...? Er zijn tal van smaken beschikbaar, waardoor u volop kunt variëren.

De rookchips worden gemaakt van eikenhouten vaten waar de dranken in gerijpt worden. Nadat de drank verwijderd is, worden de vaten fijngemalen en verpakt. Het aroma van de alcoholische drank dat nog in het hout zit, geeft uw vlees een unieke, karaktervolle smaak. U bepaalt best eerst wat u gaat bereiden alvorens de smoking chips te kiezen. De rookchips zijn tot slot ook 100% natuurlijk.

Rookhout van Cook in Wood kopen? 
Charcoal Cooking biedt een ruime keuze aan smaken en accessoires. 
Bestel uw houtsnippers nu of maak een afspraak met onze adviseur.

Cook in wood
Rokende Chips

Rode wijn, whisky of sherry? Geef met de rokende chips van Cook in Wood een karaktervolle smaak aan uw vlees of vis op de barbecue of in de grilloven. Keuze uit: 360 g, 900 g, 2700 g, doos 40 g of doos 90 g.

Onze producten
Cook in wood
Aromatisch Vuurhout

Rode wijn, whisky of sherry? Geef met het aromatische vuurhout van Cook in Wood een karaktervolle smaak aan uw vlees of vis op de barbecue of in de grilloven.

Onze producten
Cook in wood
Aromatisch Stof

Rode wijn, whisky of sherry? Geef met de aromatische stoffen van Cook in Wood een karaktervolle smaak aan uw vlees of vis op de barbecue of in de grilloven.

Onze producten

Ontdek de voordelen van Cook in wood

100% natuurlijk

Dat garandeert een superieure kwaliteit en sublieme smaak.

Multifunctioneel

De houtsnippers zijn een meerwaarde in bbq smokers, rookovens, grill ovens, houtskoolovens en rookpannen, maar evenwel op een gewone houtskool - of gasbarbecue.

Alle soorten voedsel

De Cook in Wood rookchips zijn ideaal voor alle soorten voeding: vlees, gevogelte, sauzen, champignons, kaas, groenten, vis, pizza's, fruit, dessertjes en zelf boter.

Uniek in de wereld

De producten van Cook in Wood zijn gepatenteerd. De fijnste gourmet kwaliteit gegarandeerd.

Waarom kiezen voor Charcoal Cooking?

Ervaren verdeler

Bij Charcoal Cooking vindt u de perfecte grill- en rijpingsapparatuur op maat van uw behoeften. Wij verdelen Josper, Dry Ager® en Cook in Wood in de Benelux.

over charcoal cooking

Een uitstekende dienst na verkoop

Ook na uw aankoop helpen we u graag snel en efficiënt verder. Probleem met uw toestel, vragen over garantie? Onze uitstekende dienst na verkoop vindt altijd een oplossing.

contacteer dienst na verkoop

Eigen belevingscentrum

Charcoal Cooking heeft een eigen Cooking Center. In deze ruimte geven inhouse-chefs demo's met onze producten.

belevingscentrum

Gratis levering

Geen extra administratiekosten voor de levering, een minimale leveringstermijn en geleverd door eigen mensen.

bekijk de leveringsvoorwaarden

Ontdek de meerwaarde van onze grill ovens,
Rijpingskasten en BBQ accessoires voor uw zaak

Maak een afspraak