Demo Maak een afspraak

Over Dry Ager

Wat is Dry Ager

Met de Dry Ager® rijpingskast was het nog nooit zo gemakkelijk om uw eigen dry-aged beef, gedroogde ham en charcuterie te produceren. Of wat dacht u van een dry aged steak van rundvlees, kalfsvlees of lamsvlees? Meer zelfs, naast gerijpt vlees kunt u ook kaas bewaren in de droogkast van Dry Ager®. Uw vlees of kaas droogt in verse lucht en blijft tegelijkertijd lekker koel. Het resultaat is verrukkelijk mals vlees met een intense smaak.

Om uw vlees te rijpen heeft u geen watertoevoer nodig, wat een mooie besparing oplevert. De Dry Ager® is 100% gemaakt in Duitsland en werkt even goed als hij eruit ziet. Het toestel heeft een tijdloos, modern design en maakt gebruik van de modernste technologieën. Het is net die combinatie van vakmanschap en hightech die de superieure kwaliteit van het vlees garandeert.

Wilt u een Dry Ager® rijpingskast kopen?
Maak een afspraak met onze Charcoal Cooking adviseur.

Dry Ager
Rijpingskasten

Met de Dry Ager® rijpingskast was het nog nooit zo gemakkelijk om uw eigen dry-aged beef, gedroogde ham en charcuterie te produceren. Dry Ager® rijpingskast kopen? Contacteer ons.

Onze producten

Ontdek de voordelen van Dry Ager

Optimale luchtkwaliteit

Een uv-ventilatie - en desinfecteringssyteem in combinatie met een 'activated carbonfilter' zorgt voor een ideale zuurstofregeling en continue sterilisatie van de lucht binnenin de rijpingskast. Hierdoor kunnen bacteriën zich niet vastklampen aan het vlees.

Minimaal gewichtsverlies

Dry Aged beef neemt na 4 weken aan het bot slechts 7-8% en na 6 weken slechts 12% gewicht af. Varkensvlees weegt na 3 weken amper 9-10% minder.

Constante vochtigheid

Het vlees rijpt aan het bot aan een constante vochtigheid van ongeveer 85%. Dankzij een geïntegreerd systeem Humicontrol® kunt u de vochtigheidsgraad zelf nauwkeurig instellen tussen 60% en 90%.

Multifunctioneel

De Dry Ager® is niet alleen geschikt voor dry-aged beef, maar ook voor de productie van charcuterie, luchtgedroogde ham en andere vleessoorten. Ook kaas bewaren is perfect mogelijk.

Perfecte temperatuur

Het vlees rijpt bij een constante temperatuur van 2°C. Dankzij een elektronisch controlesysteem van Dry Ager® kunt u de temperatuur nauwkeurig reguleren per 0,1°C.

Bestand tegen uv-licht

De deur van de koelkast bestaat uit geïsoleerd, getint glas dat afgewerkt is met roestvrij staal. Op die manier wordt het vlees beschermd tegen uv-licht.

Charcoal ovens Josper

Waarom kiezen voor Charcoal Cooking?

Ervaren verdeler

Bij Charcoal Cooking vindt u de perfecte grill- en rijpingsapparatuur op maat van uw behoeften. Wij verdelen Josper, Dry Ager® en Cook in Wood in de Benelux.

over charcoal cooking

Een uitstekende dienst na verkoop

Ook na uw aankoop helpen we u graag snel en efficiënt verder. Probleem met uw toestel, vragen over garantie? Onze uitstekende dienst na verkoop vindt altijd een oplossing.

contacteer dienst na verkoop

Eigen belevingscentrum

Charcoal Cooking heeft een eigen Cooking Center. In deze ruimte geven inhouse-chefs demo's met onze producten.

belevingscentrum

Gratis levering

Geen extra administratiekosten voor de levering, een minimale leveringstermijn en geleverd door eigen mensen.

bekijk de leveringsvoorwaarden

Ontdek de meerwaarde van onze grill ovens,
Rijpingskasten en BBQ accessoires voor uw zaak

Maak een afspraak