Met de Dry Ager® rijpingskast was het nog nooit zo gemakkelijk om uw eigen dry-aged beef, gedroogde ham en charcuterie te produceren. Dry Ager® rijpingskast kopen? Contacteer ons.
Onze productenEen uv-ventilatie - en desinfecteringssyteem in combinatie met een 'activated carbonfilter' zorgt voor een ideale zuurstofregeling en continue sterilisatie van de lucht binnenin de rijpingskast. Hierdoor kunnen bacteriën zich niet vastklampen aan het vlees.
Dry Aged beef neemt na 4 weken aan het bot slechts 7-8% en na 6 weken slechts 12% gewicht af. Varkensvlees weegt na 3 weken amper 9-10% minder.
Het vlees rijpt aan het bot aan een constante vochtigheid van ongeveer 85%. Dankzij een geïntegreerd systeem Humicontrol® kunt u de vochtigheidsgraad zelf nauwkeurig instellen tussen 60% en 90%.
De Dry Ager® is niet alleen geschikt voor dry-aged beef, maar ook voor de productie van charcuterie, luchtgedroogde ham en andere vleessoorten. Ook kaas bewaren is perfect mogelijk.
Het vlees rijpt bij een constante temperatuur van 2°C. Dankzij een elektronisch controlesysteem van Dry Ager® kunt u de temperatuur nauwkeurig reguleren per 0,1°C.
De deur van de koelkast bestaat uit geïsoleerd, getint glas dat afgewerkt is met roestvrij staal. Op die manier wordt het vlees beschermd tegen uv-licht.
Bij Charcoal Cooking vindt u de perfecte grill- en rijpingsapparatuur op maat van uw behoeften. Wij verdelen Josper, Dry Ager® en Cook in Wood in de Benelux.
over charcoal cookingOok na uw aankoop helpen we u graag snel en efficiënt verder. Probleem met uw toestel, vragen over garantie? Onze uitstekende dienst na verkoop vindt altijd een oplossing.
contacteer dienst na verkoopCharcoal Cooking heeft een eigen Cooking Center. In deze ruimte geven inhouse-chefs demo's met onze producten.
belevingscentrumGeen extra administratiekosten voor de levering, een minimale leveringstermijn en geleverd door eigen mensen.
bekijk de leveringsvoorwaarden