Demo Maak een afspraak

Over Josper

Wat is Josper

Josper is een elegante combinatie tussen grill en oven in één apparaat. Een gesloten oven op houtskool, om in te grillen of barbecueën. De Josper is eenvoudig om mee te werken. Bovendien verbruikt hij minder energie dan een gewone oven en vooral: de smaak en het aroma zijn beter dan bij een gewone barbecue. Vlammen komen er niet aan te pas, waardoor het voedsel nooit uitgedroogd, noch aangebrand is. Daarenboven voorkomt de hoge temperatuur dat het gaat koken. Door de combinatie oven grill worden de ingrediënten tegelijkertijd dichtgeschroeid, gerookt en geroosterd.

In combinatie met de Josper houtskolen bekomt u een uniek resultaat. Een ouderwetse, authentieke bbq-smaak, een perfecte textuur en een heerlijke malsheid. Een Josper oven is ideaal in de keuken van een horecazaak zoals een restaurant, bistro of brasserie. U kunt er namelijk allerlei gerechten in bereiden. Zowel vlees, vis als groenten komen verrassend lekker uit de Josper grill. En met het keukengerei van Josper bereidt u ze in een handomdraai.

Charcoal Cooking biedt u een ruim aanbod aan Josper producten. Heeft u interesse in een grill oven, houtskool of keukenartikelen? Maak gerust een afspraak of bestel uw producten op onze website.

Josper
Houtskool

Met Josper-ovens, in combinatie met de Josper-houtskolen bekom je een uniek resultaat. Een ouderwetse, authentieke bbq-smaak, een perfecte textuur en een heerlijke malsheid. Bestel nu Josper-houtskool en profiteer uitzonderlijk van gratis verzending vanaf 5 zakken. Kies je gewenste aantal zakken en klik op 'bestel nu'. Afrekenen kan door rechtsbovenaan je winkelmandje aan te klikken.

Onze producten
Josper
Grills

Josper grills met verschillende grill-niveaus. Voor het ultieme barbecue-gevoel. Hij verbruikt minder energie en vooral: de smaak en het aroma zijn beter dan bij een gewone grill. Bekijk hier de grills van Josper.

Onze producten
Josper
Keukenartikelen

Charcoal Cooking biedt u een ruim aanbod aan Josper producten. Heeft u interesse in een grill oven, houtskool of keukenartikelen? Maak gerust een afspraak of bestel uw producten op onze website.

Onze producten
Josper
Grillovens

Josper is een elegante combinatie tussen grill en oven in één apparaat. Bovendien verbruikt hij minder energie dan een gewone oven en vooral: de smaak en het aroma zijn beter dan bij een gewone barbecue.

Onze producten

Ontdek de voordelen van Josper

Sneller

Een Josper oven werkt 35% sneller dan een open bbq.

Minder houtskool

Een Josper verbruikt tot 40% minder houtskool dan een open barbecue.

Hygiënisch

De as wordt in een bak verzameld in een gesloten ruimte aan de binnenkant. En een apart reservoir vangt het vet op. Het toestel reinigen duurt slechts 15 minuten per week.

Betere kwaliteit

Reken op een unieke smaak, textuur en sappigheid. Door de hoge temperatuur wordt het eten nooit gekookt. Het is ook nooit te droog, noch verbrand doordat de vlammen beperkt worden.

Multifunctioneel

In de oven kunt u bakken, gratineren, grillen en roosteren. Zowel vlees, vis als groenten kunt u erin bereiden. Zonder dat de smaken vermengen.

Duurzaam

Een Josper-grilloven is brandstofbesparend en milieuvriendelijk. Dit maakt dat hij na een aantal jaar nog altijd een hoge waarde heeft.

Besparend

De oven werkt 100% op houtskool. U heeft geen gas, elektriciteit of water nodig.

Veilig

Een firehat beschermt de oven tegen uitslaande vlammen. En de driedubbele isolatie voorkomt dat er warmte ontsnapt en dat de kok aan grote hitte wordt blootgesteld.

Optimale luchtdoorstroming

U kunt de zuurstof flow perfect regelen, dankzij een handige zuurstofregelaar onderaan het toestel.

Josper video

Waarom kiezen voor Charcoal Cooking?

Ervaren verdeler

Bij Charcoal Cooking vindt u de perfecte grill- en rijpingsapparatuur op maat van uw behoeften. Wij verdelen Josper, Dry Ager® en Cook in Wood in de Benelux.

over charcoal cooking

Een uitstekende dienst na verkoop

Ook na uw aankoop helpen we u graag snel en efficiënt verder. Probleem met uw toestel, vragen over garantie? Onze uitstekende dienst na verkoop vindt altijd een oplossing.

contacteer dienst na verkoop

Eigen belevingscentrum

Charcoal Cooking heeft een eigen Cooking Center. In deze ruimte geven inhouse-chefs demo's met onze producten.

belevingscentrum

Gratis levering

Geen extra administratiekosten voor de levering, een minimale leveringstermijn en geleverd door eigen mensen.

bekijk de leveringsvoorwaarden

Ontdek de meerwaarde van onze grill ovens,
Rijpingskasten en BBQ accessoires voor uw zaak

Maak een afspraak